Vikt "nedgång" so far.

 

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

Summa

V1

67

66.8

65.7

65.5

65.8

65.2

65.4

-1.6

V2

65

64.8

64.5

64.2

63.9

63.9

63.5

-1.9

V3

63.3 63.3 63.8 63.6 63.9 63.7 63.7 +0.2

V4

 


V5

 

 

 

 

 

delmål: 60

 

 

V6

 

 

 

 

 

 

 

 

totalt

 

 

 

 

 

 

 

-3.3

Asså, ja, igår gick jag och tränade, åt soppa på kvällen, gick på fest, drack vodka, åt godis, muffins, grädde, BLÄÄÄÄ
Så idag var dagens vikt samma som igår. Så denna veckan har jag gått upp 0.2 kg ! FAN. Jag kommer få ändra itt delmål till 62 nu tror jag. för jag lär inte gå ner 3.7 kg på mindre än två veckor.

Dagens vikt

Dagens vikt: 63.7
Gårdagens vikt: 63.9
Skillnad: - 0.2
Jaja, nu går det ner igen, men fatta att jag vägde 63.3 i början av veckan?! drygt. Nu drar jag till gymmet.

thinspo for our brain


Dagens matintag: Jag har tänkt om

Okej, vad jag gör just nu verkar inte funka, jag går upp i vikt och är typ hungrig hela tiden. Så, istället för att äta så lite som möjligt så ska jag ha en ny regel, hålla mig under 1000 kcal. Detta kan man ändå funka någerlunda normalt på. Så idag har jag ätit:
En stor portion havregrynsgröt: 250-300 kcal? (räknar stort)
Kycklingsallad, innehållande en kycklingfile, tomat, gurka, rödlök, isbergssallad, och lite fetaost: 300 kcal?
En grapefrukt: 100 kcal?
så 700kcal om man räknar stort. Sen har jag druckit massor av vatten.
Så nu sitter jag här och är inte hungrig alls.

WFT?

Dagens vikt: 63.9
Gårdagens vikt: 63.6
skillnad: +0.3
WHAT THE F**K?!?!?
Jag åt bara en grapefrukt och soppa. Soppan bestod av typ en liiten kycklingfile, broccoli och blomkol +grönsaksbuljong och kryddor.
How in Gods name kan jag ha gått upp i vikt från igår??!?!?! Kan någon svara på den frågan????
Just nu känns allt väldigt pissigt ...

dagens matintag:

idag har jag typ inte ätit något alls, har varit superorolig för att jag inte kommer hinna nå mitt mål på 60kg om 16 dagar! Så jag har ätit:
en grapefrukt
kycklingsoppa
räknade ut att jag stoppat i mig runt 240 kcal, inte illa. hehe, så imorgon måste vågen visa under 63.5, hoppas på typ 63.1 eller något, men tror att jag hoppas på lite förmycket. Det blir nog 63.3

Hur många gånger om dagen uppdaterar ni er blogg?

Hur många gånger uppdaterar ni era bloggar? jag uppdaterar konstant hehe, I donno, jag behöver det.


För att komma under BMI 21

Mitt BMI idag är 21.25, och mitt BMI mål för veckan är att komma under 21 vilket innebär att jag måste komma under 63kg. Fast egentligen var mitt mål för veckan att väga 62, men på grund av mitt fail och min mens så lär ju det inte hända. Tyvärr... Så det är lika bra att ställa om sina mål istället för att deppa och ge upp. För ge upp är typ det absolut VÄRSTA som kan hända.
Förövrigt är jag snart klar med den där dumma uppsattsen som skulle in igår. Våra lärare är rätt snälla när det gäller deadlines om man varit sjuk --> som jag har varit idag hehe jag var ju för "sjuk" för att komma till skolan ....

Bild på mig

Vet inte varför jag gör detta, blir paranoid och tänker "shit tänk om någon känner igen mig!" men stor chans egentligen. Sen är jag lite orolig för att ni kommer tycka jag är tjock. Men det är ju min blogg och den är till för att peppa mig. Så jag tänkte att jag skulle spara bilder på mig själv efter varje vecka för att kunna se en skillnad. För just nu har jag ju gått ner typ 3.5kg men kan inte se någon skillnad ...
Men men, det finns risk för att jag tar bort denna bilden senare
Själv tycker jag att mina lår är det värsta, men det verkar som all vikt jag går ner tas från magen....
Sen har jag väldigt stora bröst för min ålder... Hade C-kupa redan vid 12 års ålder... Men å andra sidan tänker jag alltid att man säkert kan minusa 1 kg på bara boobsen hehe. Men jag vill ta bort typ 25% fett på varje lår. Sen vill jag få bort fett på magen helt, så när man setter sig ner så kommer det inga fettklumpar.
Ser fram emot att jämföra denna bilden med mig 60kg och 55kg! Synd bara att jag inte tog en bild på mig när jag vägde 67 kg.

Träning

Hoppade 100 hopp med hopprep och sen gjorde jag 100 jumpingjacks medan jag väntade på att soppan skulle bli klar. Men den e fortfarandende inte klar så nu äter jag grapefrukt. Ska hoppa igen klockan 14, sen igen vid typ 17.

Mat

Orkade inte gå till skolan idag. Har inte gjort uppsattsen så jag gick helt enkelt inte. Mina föräldrar åket till jobbet jättetidigt så det är rätt lätt för mig att skippa skolan någon dag här och där.
Jag gör soppa ni. Har aldrig gjort soppa innan men tänker att det inte kan vara så svårt. Satte vatten i en kastrull, la in kyckling, broccoli, blomkol, grönsaksbuljong, och en massa kryddor. Känns som en sån sak man gjorde när man var liten framför sin leksaksspis men det lär ju inte bli oätbart hehe.
Tips på soppor man kan göra?

Dagens vikt

dagens vikt: 63.6
Gårdagens vikt: 63.8
Skillnad: -0.2
Vikt kvar till delmål ett: 3.6kg
Dagar kvar till delmål ett: 16
Fan, jag vill att min mens ska försvinna NU, sen vill jag gå ner under 63 NU. Viktminskning tar sån himmla lång tid.

Ska skriva uppsatts men skjuter bara upp det

Usch, hatar att jag inte kan sätta mig ner och bara skriva en uppsatts utan att göra alla möjliga andra totalt onödiga saker istället. Hur gör ni därute för att disiplinera er att plugga?

Gymnastiklektion, mens, och mobbning

idag i skolan hade vi gympa och jag hatar att behöva byta om när jag har mens! Fyyy blää. Jag brukar springa in på toa och försäkra mig om att tampongsnöret ine kommer synas i duschen, sen springer jag snabbt och duschar i typ 1 min, tvättar inte håret och sånt, springer ut ur duschen före alla andra och in på toa med byxor och låssas som att jag redan tagit på mig byxorna och sen gått på toa för att sminka mig.
Jag har ju redan berättat att jag är i det populära tjejgänget på skolan. En av tjejerna, V, är typ "ledaren" och den elaka. Inte mot mig, direkt, asså hon kan typ säga elaka saker till mig och alla andra men hon är inte elak mot sina "kompisar" om vi inte bråkar, som hon är för andra tjejer. En tjej, M, i vår klass fick ryck igår i matan när V sa typ "shit inte konstigt att du är tjock" och kollade på hennes matportion.
M typ ställde sig och och skrek "du är fan en sjukt elak person och jag är inte tjock". Sen sprang hon ut medans alla skrattade. Asså, hon är tjock, men det var onödigt av V att säga så, det är elakt. Men, grejen är att M är en tönt och därför bestämde sig V för att "vi" skulle hämnas på M idag. Så V sa till G en annan kompis, att "gå på toa" under gympalektionen. Men istället skulle hon gå upp och blöta ner Ms kläder och sen slänga dem i papperskorgen. Så det gjorde hon, och M började gråta när vi kom upp i omklädningsrummet efter träningen, men alla låssades som ingen viste något.
Ibland känns det som att mitt liv är ett avsnitt ur typ en form av mean-girls tv serie.
jag vet att det är fel, och jag tycker synd om M men hon har ju sina kompisar som borde säga något.

BMI normalvikt

Bmi för normalvikt ligger mellan 19,0-23,9 villket gör att medel är ca 21.5 right?
mitt bmi är 21.32 idag, det innebär att jag är precis UNDER medel vilket är bra. Men när jag har nått mitt mål på 55kg så kommer mitt BMI vara 18.38 vilket gör att jag blir underviktig. För att jag ska klassas som normalvikt får jag inte gå ner mer än till 57kg (BMI: 19.05). That sucks.Fan vad mycket matte jag sysslar med på min blogg.

Vad har ni för BMI?? 


jag har 17 dagar på mig.

Okej, jag väger 63.8 idag. jag har 17 dagar på mig innan jag ska ha nått mitt första mål: 60kg. Det betyder att jag har 3.8 kg att gå ner på 17 dagar. 3.8/17 är ca 0.22kg om dagen. Det är väll endå rimligt? Hur mycket brukar ni gå ner om dagen i genomsnitt?

Thinspo because we need it today

När jag har gått ner eller är har påbörjat en diet så mår jag skitbra av thinspo, för jag tänker "så kommer jag se ut snart". Men dagar som denna då jag har gått upp senn igår, då jag har ätit massa äcklig mat.... Då mår jag jättedåligt av att se thinspo för jag känner att jag aldrig kommer komma dig, jag blir avundsjuk på alla tjejer på bilderna som är skitsnygga och inte verkar behöva göra mycket mer än att posera framför en kamera för att hålla vikten. Jag fattar inte varför det ska vara så svårt för mig... Jag menar.... jag är inget fetto, jag menar, jag behöver ine gå ner typ 30kg för att bli snygg... jag behöver bara gå ner runt 10kg. Så egentligen, om jag i snitt går ner 1.5kg i veckan, så borde jag väga -6kg på en månad. (hoppas jag fick ihop matten nu).

Dagens vikt

Ja nu vet ju att ag åt som en gris igår så det är inte en överaskning att jag har gått upp idag.... Dock blav jag lite lugnare när jag fick en kommentar från en Anna som sa att man oftast binder vätska om man äter så mycket mat mitt i en diet och att det sedan visas i viktuppgång på vågen. Så jag sitter och försöker övertala mig att jag bara har gått upp i vattenvikt. Men det är svårt. Men tack anna för kommentaren!
Dagens vikt: 63.8
Gårdagens vikt: 63.3
Skillnad: +0.5
Skiiiiiit, ett halvt kilo upp. Bara vatten, bara vatten, bara vatten. Jag hoppas verkligen detta bara är vatten. Tror ni jag kan ta mig under 63.3 kilo tills imorgon?

fick i mig typ 2000 kcal idag! FAN

uch vad äckligt! Hur kunde jag! BLÄÄÄ FAAAAN. Helvete.
Måste nå mitt söndagsmål ju --> 62 kg!! Hur ska jag hinna gå ner så mkt på 5 dagar?? innan var jag tvungen att gå ner 1.3kg tills på söndag men efter idag lär jag ha gått upp till typ 65 UUURK!!! BLÄÄ Äckligt! fan vad misslyckad jag känner mig

Dagens vikt

idag: 63.3
Igår: 63.3
skillnad +/- 0
well well, jag var orolig för att jag hade gått upp pga mensen men det visade sig att jag bara har stannat upp. Yeye, det kan jag la leva med.

Mens och vikt?!?!?!

Asså jag fick min mens igår! Hatar mens, ni vet att igår morse vägde jag 63.3 men igår kväll när jag vägde mig vägde jag 64.4 !! Så nu vågar jag inte väga mig! Hatar detta, det förstör min planering !! Kommer väga mig runt 10, så kika in igen runt den tiden
Hur mycket går ni upp under er mens vecka?

gårdagens matintag

Vill ni veta vad jag åt igår?
Frukost: äpple
Lunch: kyckling sallad --> kyckling (150g), tomat, gurka, lite fetaost (50), grönsallad och vinäger.
Middag: grapefrukt
Hur mycket kcal kan det vara? 600? Kanske mindre?

Dagens vikt

dagens vikt: 63.3
Gårdagens: 63.5
Skillnad: -0.2 kg
inte mycket skillnad men jag ska inte klaga om jag går ner. Förövrigt vägde jag mig klockan 12 i går och klockan 9 idag. Det kan också spela roll. Ska tyvärr till skolan idag så kommer inte kunna väga mig runt 12 idag.

"Jag skulle aldrig kunna dejta en tjej som inte är smal"

Ja, vi var hos en kill kompis igår och typ hängde. Jag och mina populära tjejkompisar V, L, och G var där och så de coola killarna, C, T, P och Ps bror. Vi sitter och snackar som vanligt, och så kommer vi in på dejting och snygga tjejer. Då säger C "jag skulle aldrig kunna dejta en tjej som inte är smal". Jaha, det förstörde min dag, om ni måste veta så dagdrömmer jag om att C och jag kommer bli ihop. Men han verkar inte vara intresserad alls, han gillar ju inte tjockisar som mig. Någon annan som är olyckligt förälskad?

Dagens vikt

Vikt imorse: 63.5
Vikt igår morse: 63.9
skillnad: -0.4
Så länge siffran blir mindre och mindre så blir jag gladare och snyggare.

Its going DOWN!

173 cm
67 (x)
66 (x)
65 (x)
64 (x)
63 ( )
62 ( )
61 ( )
60 ( )
59 ( )
58 ( )
57 ( )
56 ( )
55 ( )

Min viktminskning so far!

 

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

Summa

V1

67

66.8

65.7

65.5

65.8

65.2

65.4

-1.6

V2

65

64.8

64.5

64.2

63.9

63.9

63.5

-1.9

V3
V4

 


V5

 

 

 

 

 

delmål: 60

 

 

V6

 

 

 

 

 

 

 

 

totalt

 

 

 

 

 

 

 

-3.5


I want to be a skinny bitch

Känner att det är dags för mig att börja en blogg som kan peppa mig att bli smal!
Detta är ingen vanlig viktblogg men inte heller någon proana blogg. Jag har ingen ätstörning, men jag vill gå ner i vikt så fort som möjligt och skiter därför fulständigt i att bry mig om "the healthy way" Fuck that!!
Dock blir jag peppad av olika viktbloggar, ana bloggar, osv. Så om ni har ana eller vikt bloggar så kan ni gärna tipsa mig om era bloggar.
Jag har dragit igång en ny period av dietande för två veckor sedan, jag kommer posta en tabell över min viktminskning från då till nu idag. Men först kan jag berätta lite om var jag börjar och vart jag vill:
Jag är en ung tjej på 173 cm, lång för min ålder, men tyvär tjock också --> vägde 67 kilo för två veckor sedan. Mitt mål är att väga 55kg till mina 173 cm, vilket gör att fortfarande kommer klassas som normalvikt, men kommer vara betydligt BETYDLIGT smalare.
Förövrigt går jag i skolan och är kompis med de "coola" tjejerna. Tyvärr är mina kompisar smalare än mig, men jag är längre och har ett finare ansikte så om jag bara lyckas gå ner så jag också blir smal, förhoppningsvis smalare än de, så kommer de bli skitavundsjuka. Och ja de är alla bitchar typ, skit elaka mot vissa tjejer i klassen --> därav bloggtiteln.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0