Gymnastiklektion, mens, och mobbning

idag i skolan hade vi gympa och jag hatar att behöva byta om när jag har mens! Fyyy blää. Jag brukar springa in på toa och försäkra mig om att tampongsnöret ine kommer synas i duschen, sen springer jag snabbt och duschar i typ 1 min, tvättar inte håret och sånt, springer ut ur duschen före alla andra och in på toa med byxor och låssas som att jag redan tagit på mig byxorna och sen gått på toa för att sminka mig.
Jag har ju redan berättat att jag är i det populära tjejgänget på skolan. En av tjejerna, V, är typ "ledaren" och den elaka. Inte mot mig, direkt, asså hon kan typ säga elaka saker till mig och alla andra men hon är inte elak mot sina "kompisar" om vi inte bråkar, som hon är för andra tjejer. En tjej, M, i vår klass fick ryck igår i matan när V sa typ "shit inte konstigt att du är tjock" och kollade på hennes matportion.
M typ ställde sig och och skrek "du är fan en sjukt elak person och jag är inte tjock". Sen sprang hon ut medans alla skrattade. Asså, hon är tjock, men det var onödigt av V att säga så, det är elakt. Men, grejen är att M är en tönt och därför bestämde sig V för att "vi" skulle hämnas på M idag. Så V sa till G en annan kompis, att "gå på toa" under gympalektionen. Men istället skulle hon gå upp och blöta ner Ms kläder och sen slänga dem i papperskorgen. Så det gjorde hon, och M började gråta när vi kom upp i omklädningsrummet efter träningen, men alla låssades som ingen viste något.
Ibland känns det som att mitt liv är ett avsnitt ur typ en form av mean-girls tv serie.
jag vet att det är fel, och jag tycker synd om M men hon har ju sina kompisar som borde säga något.

Kommentarer
Postat av: emmi

- faktiskt bara vanlig penna

2011-10-26 @ 17:44:57
URL: http://fashiontwisted.com
Postat av: Anna

Skärp dig. Det här säger ju mer om dig själv än nått annat. Vad är du för en person som bara står brevid och tittar? Väx upp och sluta bry dig så mycket om vad andra tycker, följ ditt eget hjärta. Fegis!

2011-10-26 @ 18:20:18
Postat av: emmi

- handtvätt. trodde shortsen skulle bli grå men de har klarat sig toppen

2011-10-26 @ 18:34:58
URL: http://fashiontwisted.com
Postat av: Julia Lahti

hej hej ! fin blogg du har, ska vi följa varandra på bloglovin? :D

2011-10-26 @ 20:22:09
URL: http://julialahti.blogg.se/
Postat av: Emy

Usch. Stackars tjej. Tycker verkligen att du borde göra något, kanske kan du prata och "gå ihop" med någon annan i gänget? För du kan ju inte vara ensam om att tyckas synd om "M". Förstår att det kan vara svårt, men hon är verkligen inte värd att behandlas så. Det är ingen. Ställ dig upp och säg ifrån innan det är försent!

2011-10-26 @ 23:31:12
URL: http://recklesswhirlwind.blogg.se/thenewme
Postat av: Carro

Men usch... Kan du inte snacka med V? Jag menar, är ni kompisar så borde ni ju kunna snacka om allt. Alltid också varit i det populära gänget, men ALDRIG behövt bete mig som en bitch för det. Några i mina gäng har gjort det, men har nu börjat växa ifrån det - tack och lov...

2011-10-27 @ 08:24:09
URL: http://www.carrosfmf.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0