NY BLOGG! Blir så trött på blogg.se

jag har skaffat ny blogg och jag hoppas ni hänger med mig!
EVERYBODY LOVES A SKINNY BITCH

Helgen är över

Massa alkohol, massa mat, massa människor. Det är en summering av min helg. Jag har inte vägt mig på hela helgen så jag är rädd att ställa mig på vågen imorgon. Kommer nog få ändra om i mina mål lite. Men i lördags morgon så vägde jag 66kg som jag planerade att jag skulle väga på söndag morgon. Men nu tror jag jag är tillbaka på typ 66,6 eller något. Vi får se.

Thinspire me!


Ny dag, Ny vikt

dagens vikt: 66.0 kg
Gårdagens vikt: 66,3kg
skillnad: -0,3
nu har jag sammanlaggt gått ner 0,6kg på två dagar. Inte illa! Plus att jag fick värsta mensen igår, asså den värsta jag någonsin haft! så jag kanske har gått ner mer egentligen. HOPPAS*

Räkna ner kilona med kcal.

Jag har blivit lite fast i ett "nytt" sätt att räkna kcal. Eller ja... nytt för mig:
För att loosa ett kilo så måste jag ha haft ett underskott på 7000 kcal, eftersom ett kg är samma som 7000kcal. Så, då har jag börjar räkna så, för då e jag säker på att den vikten jag loosar är KG:
Vecka 1: började "dieten" i ons då jag åt 1500 och tränade bort 400. Idag åt jag 1200 faktiskt inte som jag skrev innan, jag räknade för stort innan.
Detta innebär att jag borde ha ätit 2000+2000, men åt istället 1100+1200 vilket blir 2300 som ger ett underskott på -1700
så om jag minusar 7000 med 1700 så får jag 5300. Så det betyder att jag har -5300 kcal to go innan jag blir av med ett kg.
om 7000 kcal är ett kg så är 1700/7000= 0,25kg nästan. Så -1700 måste innebära att jag har loosat 0,25kg vilket typ stämmer då jag har tappat -0,3 sen igår. Det innebär att antagligen att 0,05 av de kilona är vatten.
Fattar ni hur jag räknar? märks det att jag har MVG i matte ;)

Dagens matintag:

Typ 1500kcal idag. Känner alltid att 1500 är för mycket, men det är ju enligt min planering så jag ska inte vara för hård mot mig själv.
Dock blev det ingen träning idag då jag har överansträngt en muskel... typiskt.

Dagens vikt:

Idag: 66,3
Igår: 66,6
skillnad: -0,3
Inte så mycket men lite i alla fall. Så länge det går neråt så bör man inte klaga. Sen fick jag min mens idag med. Typiskt. Hatar mens, den får en att väga så mycket mer.

Ser designen bättre ut idag?

Jag tror jag har fixat designen. Eller? Den får förbli som den var, vågar inte leka mer.

Försöker byta design men det går åt h-vete.

Jag har försökt byta design och bytte mall, men på min dator har inget förändrats. Hur ser det ut på era datorer ?

Förra gångens viktnedgång

Tänkte påminna er (men mest mig själv) om hur mycket jag lyckades gå ner i vikt "första gången" på bloggen. På riktigt är min lägsta vikt typ 61kg, men i bloggen vägde jag 63 något som minst, och gick ner -3,5 kg på två veckor. Inte så dåligt va? Rätt peppande. Även om min planering säger 3 kg i månaden så blir man ju sugen inte sant?
Kolla in min gammla tabell här
Kommer göra en ny sådan till er (men mest till mig själv) i nästa vecka.

Big changes in my life

Jag har slutat dricka caffe, och jag har slutat äta choklad. Godis, chips, snabbmat, läsk, och sånt skit, har jag aldrig ätit, eller inte senn jag vavar liten i alla fall.
Min stora svaghet var alltid "allt med choklad" men jag slutade äta choklad i sommras i typ 3 månader. Men sen var jag ju tvungen att förstöra den trenden! FAN. Men jag har inte ätit choklad på 1,5 veckor nu. SKÖNT.
THIS WILL BE ME

Så här ska jag se ut...

om typ 4 månader.... OMG det är fan en evighet! Shiiet. Men det kommer vara SÅÅ värt det!


Mina nya veckomål

Jag har satt upp lite nya mål nu. Jag önskar att jag hade kunnat gå och lägga mig nu och vakna upp och väga 60 kg imorgon bara sådär *PUFF*. Men det kommer inte hända. Så istället så siktar jag på en VS kropp till typ sommaren. Ja det låter lite beach 2012 men icke. Jag vill bara ha relativt "realistiska" mål så att jag kan känna att det "går bättre än planerat" än tvärt om.
SÅ.
Denna veckan som började idag planerar jag att väga 66kg på söndag. Det betyder att jag måste gå ner 0,6kg på 4 dagar, eller egentligen 3 då jag ska väga mig på morgonen på söndag. MEN, jag kommer inte kunna väga mig på söndag, måndag och tisdag. Så det häller att ligga på typ 66,2 på lördag.
Nästa vecka vill jag ha gått ner 1 kg, alltså väga 65kg tills på söndag morgon, dock kommer jag återigen den helgen inte kunna väga mig utan måste göra det på lördag och sedan vänta tills på onsdag. Men den veckan planerar jag att gymma 3-4 dagar, då jag främst kommer springa men jag vill köra lite styrka också.

Mina nya månadsmål.

Mars: -3kg
April: -3kg
Maj: -3kg
Juni: -3kg
= -12kg på 4 månader. Vad tror ni e det rimmligt?
Detta kommer betyda att jag kommer väga 66-12= 58,6 kg i juni. Fan asså jag vill väga 55. Men det får bli i juli då.

Idag är första dagen på mitt nya liv.

Hej tjejer. Shiieet vad länge sedan jag bloggade här. Asså, jag har haft en mörk period med stress och skit och gått upp massor (vägde 66,6 när jag vägde mig idag) Men fy nu orkar jag inte må dåligt längre. Det är dags för mig att ta nya tag.
Idag började det. Jag har ätit mer eller mindre 1500kcal vilket jag tycker är lite mycket.. tycker om att ligga någonstanns mellan 900-1200, men jag har ju börjat träna "ordentligt" nu också. Med "ordentligt" så menar jag att jag kanske inte tränar så ofta, men jag har börjat med det omöjliga: SPRINGA! Det är så smidigt, det förbränner hur mycket som helst och idag så sprang jag i 30 min på löpband och förbrände 400 kcal! Göttans.
Så.
1500-400=1100 kcal.
Så det är OK.
Hur går det för er tjejer? Många av er verkar ha slutat eller också "pausat" med bloggandet ett tag.

RSS 2.0