sorry tjejer, internet funkar inte hemma... återkommer när det funkar

...

min lilla viktresa so far

Startvikt 67 kg, längd 173 cm
66 kg (x)
65 kg (x)
64 kg (x)
63 kg ( )
62 kg ( )
61 kg ( )
60 kg ( )
59 kg ( )
58 kg ( )
57 kg ( )
56 kg ( )
55 kg ( )
Ja som ni ser har jag bara gått ner 1/4 av vad som är planerat: lite mer än 3 kg.

Blondinbella var skitsnygg när hon var smal!


GUUUU vad jag har NOLL tålamod!

Jag springer till vågen hela tiden i hopp om att jag har gått ner mer haha, som om det hade varit möjligt att tappa typ 3 kg på en dag eller något  ! Jag har så lite tålamod.
Jag vill vara snyggast NU! NU NU NU NU NU!!!

Dagens matplan:

Idag tänkte jag göra en ordentlig matplan som kommer hållas! Vill inte äta mer äckliga kakor och s**t!
Frukost: havregrynsgröt
Lunch: -
Middag: en kycklingfile med grönsaker
Dricka: vatten och te
Jag har en stark vilja när jag väl betsämt mig, och idag har jag bestämt mig! Detta är vad jag kommer få äta PUNKT SLUT.

dagens vikt

Idag: 63.8
Igår: 64.2
Skillnad: -0,4 kg
Inte illa va? Har tappat 0,9 kg senn i söndags! Helt sjukt! Men det är antagligen massa vattenvikt och sånt s**t. Men jag är bara glad över att jag har kommit under 64 igen, skönt, det är då det känns som att saker och ting faktiskt händer! Vill väga typ 63.5 imorgon!

Hatar att gå och lägga mig hungrig

men det är bättre än att gå och lägga sig mätt, för att vara hungrig är ett tecken på att jag inte ätit tillräckligt, så sålänge jag är hungrig kommer jag att gå ner i vikt.
Vägde ju 64.2 idag, hoppas på att komma under 64. JAA jag vet, jag sa att jag skulle gå ner 0.5 kg i veckan, men asså jag kan inte hjälpa det! Jag vill ner MEEER. Se mina 0.5 kg i veckan mer som minimum, villket då innebär att jag helt enkelt inte får tappa MINDRE än 0.5, men om jag tappar mer så är det bara ett plus i kanten.
Shit vad besatt man kan bli av att gå ner i vikt. Jag försöker fixa allt annat så snabbt som möjligt så att jag kan återgå till att läsa era bloggar, fantisera om min vikt, springa till spegeln och kolla på vad som inte komemr finnas när jag väger 55 kg osv osv.
Stört? jo kanske lite...

Uppdatera era bloggar! OMG OMG OMG OMG

asså jag är högberoende av era bloggar människor! Så, uppdatera era bloggar NU och sen skriv en kommentar här med länk till er blogg så jag kan få läsa !!
Jag uppdaterar min blogg hela tiden eftersom jag inte har något annat att läsa haha. hopplöst!

Thinspo !


maten gick åt helvete idag! FAN

Ja, jag skulle äta något på kvällen HAHA idiot ! Så vet ni vad jag åt  ?!?!??
En glass - magnum mandel: 280 kcal
Ett kakpaket på 100g: 500 kcal
så med gröten i morse har jag stoppat i mig ca 1100 kcal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
F-A-A-N
Jag är hopplös!

Dagens matintag

Jag skulle bara äta gröt idag men sen tänkte jag att det går väldigt bra med min viktminskning även fast jag åt både kakor och pasta igår. sen tänker jag också att det är bra att uppfylla små cravings såhär i början av en diet eftersom jag alltid fejlar om jag ligger och svälter men bara gått ner 1 kg på flera dagar. Så istället blev det gröt och ett litet ägg till frukost, den kommer det bli vad jag hittar hemma till middag.
Frukost: havregrynsgröt + ägg: kanske 300 kcal?
Jag gisar alltid kcal innehållet i vad jag äter men man lär sig ju efter ett tag + jag gillar att räkna högt just to be sure.

Dagens vikt

Idag: 64.1
Igår: 64.7
Skillnad: -0.6
Oj, mitt mål för söndag nästa vecka skulle vara 64.2 hehe. Yeye, men det är chill, så länge jag inte väger mer än 64.2 på söndag så är det lungt. Men om jag väger mycket mindre än 64.2 så kommer jag verkligen inte att klaga hehe

What bodyshape are you?

Själv har jag en timglas figur: boobs, midja, rumpa. Viket jag iof gillar, tycker det är snyggt, men jag vill verkligen halvera storleken på mina lår och typ bara bli MINDRE!

Berätta lite om er själva

vad kul att alla läsare kom tillbaka så snabbt! Kollade precis statistiken och ser att den har skjutit upp som en raket idag då jag börjat blogga igen. Superkul!
Jag är alltid nyfiken på er som också kämpar med att gå ner i vikt, hur långa är ni och hur mycket väger ni? Dela gärna med er av er start vikt, nuvarande vikt, och mål vikt också!

.


Vägde mig igen, kunde inte låta bli! + dagens matintag

Brukar alltid försöka att inte väga mig på kvällen eftersom jag blir helt galen när jag väger mer än när jag vaknar. Men kunde inte låte bli och guess what!? Jag väger faktiskt 64.5 NU, altså kvällsvikt! Är inte det sinnes då jag vägde 64.7 imorse? Brukar alltid väga mer på kvällen.
Idag har jag ätit för mycket, men det känns bättre nu när jag vet att jag går ner i vikt.
Åt typ 100g kakor : 600 kcal
En portion pasta med köttfärssås: ingen aning men jag gissar på minst 600kcal!
summa: 1200 kcal...
Inte bra, måste hålla mig under 1000 kcal, sluta äta kakor och sluta äta pasta!
Imorgon kommer jag vara ensom hemma så då planerar jag att äta gröt och typ inget mer, pallar inte laga mat mer än en gng om dagen liksom.


My dream body!


Jag är tillbaka med ny planering och nya mål.

Sorry tjejer (antar att det inte finns några killar som läser min blogg) för att jag har varit borta i typ två veckor, men min viktnedgång gick inte som jag ville så jag var lite deprimerad och ville inte erkänna mitt fail här på bloggen.
Men I am back on track, förhoppningsvis, starting typ NU.
Tror att jag överdrev lite när jag trodde jag skulle tappa 7kg på 4 och en halv vecka. Tror jag måste tänka om mina mål.
Ska försöka jobba på att gå ner 0.5 kg i veckan istället, sen sätter jag mina delmål såhär:
Mål 1: under 63 kg
Mål 2: 62 kg
Mål 3: 59.x kg
Mål 4: 57 kg
Mål 5: 55 kg
Nu/ imorse vägde jag 64.7 (japp jag har gått upp ett kilo senn sist) så om jag går ner 0.5 kg i veckan och mitt mål är 55 kg så kommer jag behöva typ 20 veckor för att nå mitt mål!! Helvete vilken evighet. Anyways.
Vecka 1: 64.2 kg
Vecka 2: 63.7 kg
Vecka 3: 63.2 kg
Vecka 4: 62.7 kg (MÅL 1) !!
Vecka 5: 62.2 kg
Vecka 6: 61.7 kg (MÅL 2) !!
Vecka 7: 61.2 kg
Vecka 8: 60.7 kg
Vecka 9: 60.2 kg
Vecka 10: 59.7 kg (MÅL 3) !!
Vecka 11: 59.2 kg
Vecka 12: 58.7 kg
Vecka 13: 58.2 Kg
Vecka 14: 57.7 kg
Vecka 15: 57.2 kg
Vecka 16: 56.7 kg (MÅL 4) !!
Vecka 17: 56.2 kg
Vecka 18: 55.7 kg
Vecka 19: 55.2 kg
Vecka 20: 55 kg (MÅL) !!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0